DEEL 2 THE TALENT IN YOUR SOUL

In deel 1 van The Talent in Your Soul hebben we gekeken naar hoe je kunt omgaan met je beperking en met de omgeving, hoe kun jij je doelen bereiken ondanks je beperking, hoe zorg je ervoor dat je heel snel uit je dip komt? Dit en nog veel meer kun je lezen in deel 1 van The Talent in your Soul. De link van The Talent in your soul: https://www.shienesthings.nl/2016/10/09/deel-1-the-talent-in-your-soul/

Deel 2 Van de The Talent in Your Soul. Het was heel moeilijk voor mij om te bedenken ,schrijven hoe ik verder zou gaan, want met The talent in your soul kun je heel erg diep kijken.

Het gaat niet alleen om de talent die je hebt, maar maak je daar gebruik van of negeer je het? Wil je wat doen met je talent of voor andere een voorbeeld zijn dat je met je talenten groot kan worden. Dan moet jij je zelf de volgende vragen stellen? Hoe wil jij je talenten gebruiken en hoe wil jij het ontwikkelen? Wat wil je met je talenten doen?

Hoe sterk ben je? Hoeveel geduld heb je? Hoe ver kun je gaan om je talent te gebruiken om groter te worden? Heel veel mensen hebben mooie praatjes maar vullen geen gaatjes. Vul eerst de gaatjes en praat dan. Het is zo ook het zelfde als met eerst goed erover nadenken en dan doen. Hoe ga je om met negativiteit en hoe pak je het aan? Ben je in staat als je talenten wilt ontwikkelen om 10 jaren als het moet ervoor te werken? Met andere woorden hoeveel waarde hecht je aan je talenten?

Loop door en sta niet stil. Houd je niet tegen door anderen om je talenten te gebruiken in de maatschappij. Gebruik je kennis om de eerste stap te zetten. Gebruik de 2de stap om de energie op te krikken. Gebruik de 3de stap om te leren met feedback om te gaan en het toe te passen om ervan te leren. Gebruik de 4de stap om wat je geleerd heb in de 2de en de 3de stap toe te passen in de 4de stap. Gebruik de 5de stap om sterker te worden. Gebruik de 6de stap om niet op te geven. Ben je bij de 7de stap dan kun jij je mindset versterken en wil je niet opgeven. Gebruik de stappen en de leer punten van elke stap mee te nemen in elke stap die je vooruit zet.

Je dromen, je doelen zitten als eerste altijd in je hoofd. Je denkt ernaar, je fantaseert en soms weet je niet hoe jij je doel kunt bereiken. Je gaat van links naar rechts, je studeert en je gaat elke richting op. Maar je kunt die ene doel niet bereiken.

Vraag jezelf af wat heb je nodig, Wie heb je nodig en hoeveel tijd heb je nodig. Om je talent te gebruiken is veel meer nodig dan alleen te fantaseren. De waarde, het geduld, het vertrouwen, doorzetten, leren van je de feedback die je krijgt, leren omgaan met de mindere dagen, leren omgaan met vallen en opstaan, leren dat je moet accepteren dat je fouten kunt maken. Het lef hebben om je fouten toe te geven. Sterk zijn om vooruit te kijken, op te staan en door te gaan. Hoeveel steken, wonden kun je aan om niet op te geven en te bereiken wat je wilt bereiken. Dat is ook een talent. acceptatie, respect, waarde, waarderen, vertrouwen, angst, hoop, lef, moed, kracht, leren leven, genieten, gelukkig zijn met wat je hebt, keuzes maken in het leven, prioriteiten stellen, verantwoordelijkheden dragen, loslaten, houden van. Daarmee begint het om je talenten te ontwikkelen en gebruik te maken van je talenten.

Houd van je talent die je hebt. Houd je van de talenten in je, hecht je er waarde aan en kun je jou talenten gebruiken. Je vertrouwen word groter, je angsten lossen op als een bruistablet en je wordt sterker. Geloof in jezelf , GELOOF IN JE TALENTEN. Maak GEBRUIK van je talenten zo kun je heel groot en sterk worden. Luister naar je HART en instinkt zo kun je ook achter te talenten komen. Werk met je talenten en je doelen zul je zeer zeker bereiken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *