Doelen

Door los te laten stel jij jezelf open. Door jezelf dienstbaar te stellen verruim jij je geest. Je oefent dan je flexibiliteit en bereidwilligheid. Dat betekend dat je als eerste leert om alle klusjes/activiteiten oprecht en gerechtvaardig beschouwd. Als tweede leer je de gemeenschap zien als jou organen van je lichaam. Doordat jij je zo open stelt en flexibel bent ga je nadenken over waar ons hart ligt. V.b. zijn klusjes die je niet snel zou doen. Denk aan poep scheppen.

Punten die je leert:

  1. je ontdenkt nieuwe vaardigheden van jezelf
  2. Onderzoeken
  3. Ervaren om beter te worden in een vak.

De vragen die jij jezelf kunt stellen zijn:

  1. Wat vond je leuk?
  2. wat voelde natuurlijk? Waarom?

Door klusjes te doen die jij niet leuk vind en je jezelf daarin te stimuleren om het toch te doen, omdat het b.v gedaan moet worden, leer jij een belangrijke les. Je leert namelijk de gevoelens te begrijpen en de kern te vormen van je gevoelens. Je hebt flexibiliteit nodig om zelf onderzoek te doen. Alleen dan kun je groeien.

Iedereen heeft een eigen aanleg. Daarmee bedoel ik dat iedereen van nature in iets goed zit en die bepaald hoe jij je verder kunt ontpooiien. Je zult pas passie vinden wanneer je plezier vindt in het proces. De feedback die je van andere krijgt moet ook positief zijn. Dat betekent dat je passie zeker een doel dient.

Als we veel complimenten krijgen voor ons werk dan staat ons werk niet in vuur en vlam, maar als we intresse hebben in vaardigheden mar niemand reageert, dan heeft ons passie geen doel.

Misschien heb je het wel gehoord: gehoort dat ‘het nooit wat kan worden’ of dat we alles kunnen worden wat we willen.

De harde waarheid is: Je kunt NIET alles worden wat je WILT, MAAR je kunt alles ZIJN wat je wilt. Maak een innerlijk reis die ervoor zal zorgen dat jij je sterkste zelf tegenkomt.

Je passie en doelen hoef je niet uittepluizen, ze zijn al altijd bij jou geweest. Het hoort bij jou omdat het jou maakt om wie je bent. Als we er maar voor open staan. Toch kan het jaren duren om je passie en je doelen bloot te kunnen leggen. Het is moeilijk omdat we de druk hoog leggen.

De vraag die je kunt stellen is: wat kun je ervan leren? We hebben allemaal een speciaal talent die we moeten ontdekken. Leef je uit in de kracht die je hebt, en je zult je hart vinden in je passie. Om bij je passie te komen, moet je eerst terug naar de activiteiten die je leuk vind om te doen.

Een andere belangrijke vraag die jij zelf kunt stellen is: Hoe kunnen we meer energie en tijd aan ons zelf geven, om te doen waar we goed en leuk vinden om te doen?

stel je vindt het werk wat je doet niet leuk om te doen. Het is heel moeilijk om snel ander werk te vinden. Een baan komt niet uit de lucht vallen. Blijf je best doen en broed een manier om te laten zien waar je passie en talenten zitten. Je laat niet alleen je passie zien, maar je laat je wijsheid zien. Kom met ideeën.

Ga op zoek naar mogelijkheden om te doen waar je van houdt binnen je leven dat je al hebt. Je weet nooit waar het je naar toe leid. Zoek een manier om de energie van je passie mee te nemen naar je werkplek.

Er zijn heel veel mensen in het bedrijfsleven. Maar vraag de mensen in het bedrijfsleven wat het nut is van hun vak wat ze aan het doen zijn? De beste vraag die jij jezelf kunt stellen is: Wat heb ik eraan in mijn toekomst. Koppel het gevoel van passie aan ervaringen van wat je geleerd hebt en hoe jij gegroeid bent.

De intentie waarmee jij je werk benadert, heeft een heel groot impact op wat je eruit kunt halen. Zoek in het nu naar de betekenis, en je zult je hele leven lang dankbaar voor zijn.

Als we met onze passie geen geld verdienen, is dat geen prioriteit voor ons. Vervolgend raken we geïrriteerd dat we het niet kunnen of niet vaak genoeg doen. Terwijl als je er tijd in steekt, je meer kan leren. Doe wat je kunt om de resultaten voor jezelf zichtbaar te maken.

Onthoudt goed, elke taak die je doet, is een orgaan van essentieel.

Alle organen zijn even belangrijk voor het geheel. Als jij denkt dat je ergens te goed voor bent, dan geef jij je toe aan je ego-impulsen en doe je iedereen te kort die het werk doet.