Hello world!

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Shiene Arjun. 32 jaar. Een introvert met een beperking aan mijn rechterhand en heb daarnaast ook nog een lichte vorm van epilepsie. Zelf kijk ik niet naar wat ik niet kan, maar heb ik altijd gekeken naar mijn mogelijkheden. Opgeven staat niet in mijn woordenboek geschreven. Doorzetten, leergierig, omdenken, oplossingsgericht denken, creatief, doelgericht werken, loyaal, geduld, flexibel zijn een van mijn sterke punten. Ik heb zelf een spastische hand, een hand waar ik veel spanning op heb. Dit betekend dat ik dingen niet kan voelen in mijn rechterhand, dingen kan laten vallen of breken. Als ik iets in mijn hand heb moet ik me concentreren dat ik iets in mijn hand heb. Anders gaat het fout. Ik word daarom ook sneller moe en verlies of kan mijn concentratie daardoor verliezen. Verder houd ik van lezen, vloggen, schrijven en technologie.

Boeken die ik graag lees zijn zelfontwikkeling boeken. Dat zijn boeken zoals Think and Grow Rich van Napoleon Hill, Diep werk van Cal Newport, Keep Going van Austin Kleon, Show your work van Austin Kleon of Denk als een Monnik van Jay Shetty.

Naast deze Blog heb ik ook nog een Youtube kanaal: YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCk1nCi3PdciLYr3DX2UKUag Op mijn YouTube kanaal kun je vlogs bekijken die over mijn beperking gaan, reizen die ik gemaakt heb en tutorials die ik opgenomen heb over b.v hoe je op de iPad werk of de Apple Watch werkt en nog veel meer.

Op mijn blog kun je veel inspirerende artikels lezen. B.v over hoe angsten, vertrouwen, doelen en goals behalen of gezonde routines leren en nog veel meer.

Heel veel lees en leer plezier op mijn blog en alvast een hele warme welkom op mijn blog.

Mijn motto: Blijf positief, enthousiast en sta altijd open voor alle kansen die je hebt en krijgt. Zo ontdek jij een nieuwe ik in jezelf en zul jij jezelf altijd in het positieve verbazen.